Οι νιφάδες σίκαλης είναι ιδανικό πρωινό και μπορούν να καταναλωθούν σε φυτικό ρόφημα της αρεσκείας σας όπως αμυγδάλου, καρύδας, ρυζιού ή βρώμης ή στο γιαούρτι σας.

Οι νιφάδες σίκαλης έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λυσίνη (βασικά αμινοξέα ) και είναι πλούσια σε Φυτικές ίνες . Αυτό έχει θετική επίδραση στην πέψη. Η Σίκαλη χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, δεδομένου ότι χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή ψωμιού. Η σίκαλη αποτελείται από 65% άμυλο, 10% ίνες, 12% πρωτεΐνες, 9% νερό, λίπος και μέταλλα. Τρώτε περισσότερο προϊόντα σίκαλης! Τα προϊόντα που παράγονται από αυτό το δημητριακό είναι ιδιαίτερα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και είναι πολύ υγιές. Ιδανική επιλογή για πρωινό με χαμηλές θερμίδες.

Βιολογικό προϊόν ΟΛΑ ΒΙΟ

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1394kj/330kcal – Πρωτεϊνες: 7,9γρ. – Φ.Ίνες: 10,3γρ. Υδατάνθρακες: 66γρ. – Λίπη: 1,5γρ. – Αλάτι: 0,001γρ

Βάρος τεμαχίου 500gr

Χώρα Γερμανία

Βάρος 0.500 kg