Το Αγρόκτημα Αντωνόπουλου από το 1985, επιμένοντας στη χρήση μόνο γηγενών, παραδοσιακών και αρχαίων ποικιλιών, έχει καταφέρει να διατηρήσει από γενιά σε γενιά, καθώς και με μεθόδους/τεχνικές βιοκαλλιέργειας να παράγει βιολογικά προϊόντα με υψηλά κριτήρια ποιότητας και διαδικασίες παραγωγής που να εναρμονίζονται με τη βιωσιμότητα. Τα προϊόντα Ζέας περιέχουν 40% περισσότερο μαγνήσιο από τα άλλα δημητριακά. Περιέχει υψηλά ποσοστά του αμινοξέος λυσίνη που καθιστά τα ζυμαρικά Ζέας, ιδιαίτερα εύπεπτα.