Κιμάς σόγιας ΒΙΟ 170γρ ΟΛΑ ΒΙΟ

Η σόγια ανήκει στην ομάδα των οσπρίων. Σε ένα ισορροπημένο πρότυπο διατροφής, συστήνεται η κατανάλωση τουλάχιστον 2 μερίδων οσπρίων εβδομαδιαίως, λόγω της υψηλής θρεπτικής τους αξίας. Επιπλέον, το υψηλό περιεχόμενό της σε πρωτεΐνη, εφάμιλλης αξίας με αυτή των ζωικών προϊόντων, επιτρέπει την ενσωμάτωση της στη διατροφή την περίοδο της νηστείας, καθώς και στη διατροφή, όπου η κατανάλωση κρέατος είναι περιορισμένη, είτε για οικονομικούς λόγους, είτε στο πλαίσιο μίας χορτοφαγικής δίαιτας.

Σε χώρες όπως η Κίνα και η Ιαπωνία, η σόγια είναι πολύ διαδεδομένη και θεωρείται τροφή τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα. Συχνά ονομάζεται «κρέας χωρίς κόκαλα» ή «κρέας από το χωράφι». Η σόγια σε αντίθεση με το κρέας, περιέχει πρωτεΐνες χωρίς χοληστερόλη, για σύγχρονη υγιεινή διατροφή. Το καταπληκτικό αυτό φυτό είναι μια ισορροπημένη υγιεινή τροφή για μικρούς και μεγάλους που μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά για μερική ή ολική αντικατάσταση του κρέατος. Δεν είναι τυχαίο που το Υπουργείο Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α. συνιστά τη ΛΗΨΗ 25 γραμμαρίων της πρωτεΐνης σόγιας σε καθημερινή βάση.

Βιολογικό Προϊόν ΟΛΑ ΒΙΟ εισάγεται από Γαλλία

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1461kj/348kcal – Πρωτεϊνες: 44,9γρ. – Φ.Ίνες: 20,7γρ. Υδατάνθρακες: 15,4γρ. – Λίπη: 7,3γρ. – Αλάτι: 0,020γρ.

Βάρος Τεμαχίου 170gr

Βάρος 0.170 kg