Μπιφτέκια σόγιας

Σε χώρες όπως η Κίνα και η Ιαπωνία, η σόγια είναι πολύ διαδεδομένη και θεωρείται τροφή τόσο για το σώμα όσο και για το πνεύμα. Συχνά ονομάζεται «κρέας χωρίς κόκαλα» ή «κρέας από το χωράφι». Η σόγια σε αντίθεση με το κρέας, περιέχει πρωτεΐνες χωρίς χοληστερόλη, για σύγχρονη υγιεινή διατροφή. Το καταπληκτικό αυτό φυτό είναι μια ισορροπημένη υγιεινή τροφή για μικρούς και μεγάλους που μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά για μερική ή ολική αντικατάσταση του κρέατος. Δεν είναι τυχαίο που το Υπουργείο Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α. συνιστά τη λήψη 25 γραμμαρίων της πρωτεΐνης σόγιας σε καθημερινή βάση.

  • Η σόγια περιέχει σε υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνες υψηλής διατροφικής αξίας (5 φορές περισσότερες από το γάλα).
  • Περαιτέρω το 86% των λιπών είναι ακόρεστα (ελαικό οξύ) ή πολυακόρεστα.
  • Η σόγια είναι εξαιρετική πηγή ω6 λιπαρών των οποίων οι ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό έχουν θεμελιωθεί με δεκάδες ειδικές μελέτες.
  • Η σόγια έχει τη μοναδικότητα ως τρόφιμο φυτικής προέλευσης να είναι μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, σιδήρου και άλλων πολύτιμων ανόργανων στοιχείων και βιταμινών.
  • Ένα άλλο μεγάλο διατροφικό πλεονέκτημα της σόγιας είναι ότι σε αντίθεση με άλλα τρόφιμα φυτικής προέλευσης έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.

Βιολογικό Προϊόν FIOR DI LOTO Ιταλίας

Συστατικά αλεύρι σόγιας.

Βάρος Τεμαχίου 200gr

Βάρος 0.200 kg