210 2404259

Κατάστημα Μενίδι: Φιλαδέλφειας 46, Αχαρνές | Κατάστημα Αιγάλεω: Στεφάνου Σαράφη 13 (πλησίον Μετρό)

Σκόρδο φλοίδες: Το σκόρδο είναι ένα μπαχαρικό με έντονη γεύση γιαυτό χρησιμοποιούμε την ποσότητα του ανάλογα. Στη μαγειρική χρησιμοποιείται ωμό στις σαλάτες και σε πολλά φαγητά. Μια πρόταση για πρωινό είναι: κοπανισμένο σκόρδο με παρθένο ελαιόλαδο και ψιλοκομμένο μαϊντανό αλειμμένο σε μια φέτα ψωμί. Για να εξουδετερωθεί η μυρωδιά του, μπορούμε να μασήσουμε 2-3 κόκκους καβουρντισμένους καφέ ή μερικούς σπόρους γλυκάνισου ή ένα κλωναράκι μαϊντανό, ένα μήλο ή κάρδαμο (οι εραστές καλό θα ήταν να τρώνε και δυο). Στη Γαλλία χρησιμοποιούνε μια αλοιφή φτιαγμένη από κοπανισμένο σκόρδο, ζυμωμένο με βαζελίνη ή λίπος και λάδι, γνωστή σα «μουστάρδα του διαβόλου», πολύ αποτελεσματική για τα πρηξίματα που δεν συνοδεύονται από μελανιές.

Το σκόρδο απαγορεύεται στις γυναίκες που θηλάζουν γιατί προκαλεί κολικούς στο μωρό.

Βάρος 0.100 kg

Σχετικά Προϊόντα